Nieuwe maatregelen en advies in verband met het Coronavirus

gepubliceerd

Therapiecentrum Veenstade heeft een afgewogen beslissing gemaakt en besloten om haar praktijk tot nadere berichtgeving open te houden om de mensen de zorg te kunnen bieden die zij hard nodig hebben.

Wij stoppen met

  • Alle groepsbehandelingen
  • Kwetsbare patiëntengroepen zoals patiënten met COPD, hartproblematiek, neurologische aandoeningen, Diabetes Mellitus en patiënten met een verminderde weerstand
  • Geriatrische patiënten met multiproblematiek
  • Behandelingen op scholen

Individuele behandelingen blijven wij uitvoeren, mits u geen gezondheidsklachten heeft (verkoudheid, verhoging hebben, loopneus, koorts, hoest, keelpijn). Hierbij geldt dat de behandelend fysiotherapeut de beslissende rol heeft of u uw behandeling wel of niet kunt voortzetten.

Medewerkers van Therapiecentrum Veenstade welke zelf grieperig zijn of griep hebben (verkoudheid, verhoging hebben, loopneus, koorts, hoest, keelpijn) zijn niet aan het werk.

Daarnaast willen wij u erop wijzen dat u zelf verantwoordelijk bent voor het wel of niet bezoeken van de praktijk. Bij twijfel van griep, verkoudheid en of hoesten wordt u geacht thuis te blijven en uw afspraak af te zeggen.

Mocht u een klacht hebben en een behandeling op willen starten dan kunt u ons telefonisch bereiken voor het inplannen van een afspraak.